Nog 1 nachtje slapen... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Amanda Trompenaars - WaarBenJij.nu Nog 1 nachtje slapen... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Amanda Trompenaars - WaarBenJij.nu

Nog 1 nachtje slapen...

Door: Amanda

Blijf op de hoogte en volg Amanda

26 Augustus 2008 | Nederland, Eindhoven

... en dan begint mijn Suriname-avontuur. Er zijn de afgelopen weken en dagen nog een hoop dingen geregeld, wat ook nodig was want door de vakantie waren er veel dingen uitgesteld... Nu moet alleen de koffer nog gepakt worden en dan kan er 'tot straks' gezegd worden.

Straks in Suriname heb ik vast meer te vertellen, voor nu: ik heb er zin in!!! :D

• 26 Augustus 2008 - 08:57

Debby:

Hoi Amanda,

Veel plezier en succes in Suriname. Ik zal je blog volgen.
    Heb je je gsm toevallig wel bij? Dan sms ik je zodra er een baby geboren is.

Liefs, Debby

• 26 Augustus 2008 - 09:01

Annelies:

Heee Aman,
    jammer dat ik je niet meer gezien heb bij de Inkom, leuk gehad? Ik vond het weer geslaagd!! Heel veel plezier in Suriname, ga je daar stage lopen? Geniet ervan, ik ben op het moment in Denemarken maar mag 1 september weer beginnen op de uni voor m'n laatste half jaartje bachelor. Laat van je horen en succes!
    xx Anne

Tot over drie maanden!

xx ils

• 26 Augustus 2008 - 09:11

Martijn:

Geniet er van en heel veel succes daar! xx

• 26 Augustus 2008 - 10:16

Marjolein:

hey amanda,

Heel veel plezier! en hou je in de gaten, zit over een weekje ook lekker ver weg :D

kus marjolein

• 26 Augustus 2008 - 10:26

Nathalie:

Hey Aman!

Hele goede reis naar suriname toegewenst! Maak er een geweldige tijd van!! xxnath

• 26 Augustus 2008 - 10:34

Marije:

Hey aman,
    Veel succes met de vliegreis en veel plezier!! Zal stil worden in huis..snik snik.. Bel je vanmiddag nog even :)

Liefs mar

• 26 Augustus 2008 - 11:56

Elly Vermeulen:

Hoi Amanda,
    Leuk dat we ook opgenomen zijn in de mailinglist.We gaan je volgen en zijn heel benieuwd naar je avonturen.
    Heel veel leerzame, gezellige en avontuurlijke maanden, en vooral.... geniet ervan. Goede reis en groetjes, Elly.

• 26 Augustus 2008 - 12:05

Oma :

Lieve Amanda
    Heel veel succes in Suriname.Wil veel berichten van jou.Dikke kus Liefs Oma

• 26 Augustus 2008 - 13:22

Stefanie:

Veel plezier en tot straks;) je zal denk ik een tijd van je leven hebben daar hoor. ik check je blog. gr stefanie

• 26 Augustus 2008 - 15:40

Inge:

Een hele, hele goede reis natuurlijk!! Ik hoor het wel weer als je aan bent gekomen daar in het verre, warme suriname!
    Geniet ervan iig!!

xxx

• 26 Augustus 2008 - 16:48

Ger En Anja:

Lieve Aman,

We wensen je een geweldige tijd en voordat we "tot straks" zeggen krijg je eerst nog een dikke knuffel!!

veel liefs,
    Ger en Anja

• 26 Augustus 2008 - 17:58

Ellen:

He Amanda,

Heel veel plezier de komende tijd. Ik zal je site in de gaten houden vanuit Den Bosch :).

Liefs, Ellen.

• 26 Augustus 2008 - 19:07

Miranka:

Hey Aman,

alvast heel veel plezier in het verre zoenoelippe landje daar.. haha

Ga je morgen uitzwaaien, dan zullen de traantjes wel vloeien. :(

Ga je iig erg missen, maar maak er daar een GEWELDIGE tijd van met veel ervaring.

Kusjesss en tot snel

Je zusje

• 27 Augustus 2008 - 19:12

Frederike:

Heee aman!!

Heel veel plezier en succes deze maanden. :)

X Frederike

• 28 Augustus 2008 - 11:44

Vicky:

mijn sms-je met de vraag naar een website was te vroeg... Ik ben erg benieuwd hoe je ervaringen zullen zijn! Heel veel plezier!

• 03 September 2008 - 19:28

San&Daan&Kay:

Heej amanda,

Heel veel plezier en succes daar!
    Miranka en jullie mam waren net bij ons,vandaar dat ik deze site kreeg van je zussie!
    Ik zal er regelmatig op kijken!!

groetjes ons 3